Locaties zijn zichtbaar voor ingelogde spelers. Houd de app open; na terugkeer naar dit scherm wordt je GPS hersteld.

Inloggen om te spelen

Teamwissel toegestaan
Log in met je team en het teamwachtwoord. Daarna kun je spelen en GPS delen.
Tips voor meldingen laden...